Ellinors blogg

Ellinors blogg

Uppdatering

TrojaSkapad av Ellinor Bremsjö sön, mars 20, 2016 11:48
Troja är nu helt återställd efter operationen och det var inga problem med läkningen. Bifyndet de hittat visade bara på en tidigare infektion så antagligen var det bara konstig ärrvävnad smiley

Jag är fortfarande lite restriktiv med hennes motion men vi har ökat de dagliga promenaderna till ca 30 min och något längre promenader några gånger i veckan. Hon har även fått följa med på några kortare joggingturer då hon sprungit med i flexikoppel och det har hon klarat bra. Jag ska låta henne gå med klövjeväskan också men det har jag inte kommit igång med än.

Trots att jag inte borde så har vi varit iväg och tränat lite agility. I efterhand kan jag säga att det nog var nyttigt för både mig och Troja mentalt sett. Hon var taggad till tusen och så härlig att träna med! Vi la höjden på 30cm och försökte ta det lugnt med svängar och dylikt. Det ska bli så roligt att komma igång igen och börja tävla framåt sommaren smiley Tills dess har jag anmält mig till en fortsättningskurs i rallylydnad så att vi kanske kan komma igång och tävla i det också (nybörjarklass då såklart).

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.