Ellinors blogg

Ellinors blogg

Umeå

ResorSkapad av Ellinor Bremsjö mån, mars 17, 2014 08:33
Jag känner att jag på något sätt får sammanfatta min helg uppe i norr här. Jag har hälsat på min syrra Bea som pluggar dietistprogrammet på Umeå Univeristet. Jag hade aldrig tidigare varit i Umeå, det är så sällan man råkar ha vägarna förbi, så jag passade på nu.
Umeå en jättefin stad och tydligen kulturhuvudstaden 2014. På fredagkväll när jag kom gjorde vi inget annat än att prata och äta glass. Jag var helt slut efter att ha rest i 10 timmar. Prata däremot hade jag enegi till ;)
Lördag började med att vi gick ner på stan och shoppade, fikade och jag blev guidad runt lite. Kvällen började med superdupergod middag: pulled pork och cole slaw i pita med sallad och BBQ-sås. Sen gick vi över till Beas klasskompis för att börja tentafesten som sedan slutade på utestället Rex. Det blev en lång och rolig dag!
Söndag vaknade vi båda innan åtta så jag han fira Bea, packa och plocka undan innan några av Beas kompisar kom över på pannkaksbrunch. Efter brunchen hade jag inte mycket mer tid kvar i Umeå så det spenderades på flygplatsen.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.