Ellinors blogg

Ellinors blogg

Da'n före da'n...

TrojaSkapad av Ellinor Bremsjö lör, oktober 10, 2015 12:19
... Då Troja och jag tävlar i blåbärsklass. Jag laddar upp genom att kolla igenom våra träningsvideor samt planerar att gå en lång skogstur snart. Jag har under en längre tid tänkt lägga upp videorna från våra träningstillfällen men eftersom de behöver redigeras lite så har det inte hunnits med. Nu när helgen äntligen är här och inga andra planer finns så har jag fått tummen ur!

Här är en video från förra och sista kurstillfället på Falu BK då vi hade träningstävling. Vi fick fem fel vid slalomet eftersom det var ett lite klurigt byte precis innan (iaf för oss nybörjare). Andra rundan gick betydligt mycket bättre och vi gick runt felfritt!

Andra övningen på kurstillfället gick ut på att springa så snabbt som möjligt och ta så många hinder som möjligt på 35 sekunder. Troja hade fart men jag var lite klumpig i mina byten. Efter lite tips från coachen flöt det på betydligt mycket bättre men Troja hade inte riktigt samma fart, vilket senare visade sig vara för att hon behövde bajsa väldigt akut så fort jag stannade henne smiley Jag fick lite dåligt samvete av att pressa henne när hon var så nödig...De senaste månaderna har Troja verkligen visat vilken underbar kämpe hon är. Hon har mognat väldigt och gör mig stolt mest hela tiden. Det känns som att vi börjat ta oss ur sommarens svacka då det mest blev pannkaka av träningspassen. Nu har jag gått från varje träningspass med en bubblande glädje och stolthet över min underbara lilla Troja smiley

  • Kommentarer(0)//ellinor.bremsjo.se/#post703